Nejnovější recenze ze sekce Sjezdové lyže
- Pěkně vypadají
- Vyhovující vázání, velikost - váha
- Servis bez potvrzení jsem nevyužil
Lyže + vázání pro syna, které si sám vybral, za skvělou cenu, což rozhodlo o nákupu místo zapůjčení. Dobře ovladatelné, docela pěkně kopírují terén, syn je spokojený, druhý den na svahu si již jízdu užíval a vykrojoval pěkné obloučky. Věřím, že nám spokojenost vydrží.
Rossignol Experience 82 Basalt Konect 22/23
Petr
Přidáno: 26. února 2023
(naposledy upraveno 26. února 2023)
Zakoupeno v Ski a Bike Centrum Radotín
- Velký výběr, kvalitní výrobek.
Super!
- Lehké, stabilní lyže.
- Skvělá univerzální lyže
- Pecka, super, bomba. Jedou jak ďas, krásné drží hrany, nevibrují, přesné a spolehlivé y poslouchající lyže.
Dynastar SPEED COURSE MASTER GS KONECT 22/23
Libor
Přidáno: 19. února 2023
(naposledy upraveno 19. února 2023)
Zakoupeno v Ski a Bike Centrum Radotín
Parádní svezení - delší oblouk.
Lyže skvěle drží v oblouku.
- Výborná všestrannost na všech typech sněhu
- Nízká hmotnost
- Nenápadný vzhled zbytečně nepřitahuje nežádoucí pozornost
- Špičkové technologie
- Letošní, vylepšená verze tohoto modelu (vyrábí se už tři roky)
- Vhodná pro rekreační i sportovní lyžaře
- Variace použitých barev by mohla být o něco nápaditější.
Skvělé univerzálky, které si vedou skvěle nejen na tvrdém, upraveném povrchu a měkčím čerstvém sněhu (upraveném či rozoraném), ale i v hlubším sněhu mimo sjezdovku (díky rockeru jdou špičky krásně nad sníh a lyže se neboří). Velkým překvapením pro mě ovšem byl jejich výkon na tvrdém, ledovatém povrchu, kde si vedou velmi jistě a při adekvátním použití síky lyžaře v oblouku podrží. Velmi příznivé až nadšené recenze opravdu nelhaly. Navíc jsou díky konstrukci a použitým materiálům a technologiím docela lehké a to i při délce 177 cm. Použitím karbonu, grafenu a elektrické stabilizace vibrací se tak výrobce v konstrukci vyhnul použití těžších materiálů (např. titanalu) při zachování skvělé stability a tuhosti lyží. Lyže jsou velmi dobře ovladatelné a i rekreační lyžaři budou jistě nadšeni. Přechod do oblouku je velmi snadný a celkový projev lyží je nezáludný a snadno čitelný, zvládnou samořejmě i jízdu smykem. Náročnější uživatel ale záhy zjistí, že tahle lyže je při odpovídající délce nejen velmi stabilní při rychlé jízdě v přímém směru, ale bez problémů uspokojí vyšší nároky ve středních a delších obloucích a to i ve vyšších rychlostech. Snadná ovladatelnost a menší nároky na fyzickou kondici než u lyží kategorie Master zase zvyšují bezpečnost uživatele i okolních lyžařů zejména v odpoledních hodinách, když už nohy bolí a terén není zrovna ideální.
Tento model pro celodenní ježdění za téměř všech myslitelných podmínek vřele doporučuji minimálně k vyzkoušení.
Jestli miluješ lyže a rychlou jízdu levá, pravá na prudším kopci, jdi do nich. Led OK, mírně rozbitá sjezdovka OK. Hlavně nezapomeň mozek doma.
- Univerzální a přitom velmi slušná sportovní lyže.
- Umí různé typy oblouků, cca střední je naprosto dokonalý.
- Funguje i v měkkčím sněhu.
- A jsou krásné...
- Na zmrzlé sjezdovce samozřejmě už ztrácí.
Lyže jsem pořídila dlouhé 164 cm dlouhé při své výšce 165cm.
Funguje tak úžasný střední oblouk, který se zařízne a skvěle vás proveze.
Umí jít i do příjemného delšího oblouku, tak krátkého. Nemá problém měnit oblouky v přeplněné sjezdovce, umí se pěkně přehoupnout jak potřebujete.
Lyžuji s dcerou, potřebovala jsem něco univerzálnějšího, ale ne nudného a tato lyže se povedla.
Dokonce pěkně funguje i v měkčím sněhu.
Na zmrzlou sjezdovku by to chtělo něco jiného, ale všechno 1 lyže umět nemůže.
Je to stále rychlá lyže (ne však "závodní").
Není však tuhá a myslím, že pokročilého lyžaře povede do krásných curvigových oblouků.
A sportovní lyžař si užije až až, dokud mu síly stačí.
Skvělé lyže.
- lyže jsou lehké, ale perfektně drží stopu v oblouku. Drží i na ledových plotnách. Zvládnou i kratší oblouky
- pásy jsou ok umožňuji standardní chůzi i do prudšího kopce a je s nimi jednoduchá manipulace. Nezkušel jsem v prašanu nebo hlubším sněhu
- TLT radical je velmi lehké vázání což je již cca 20let jeho výhoda oproti ostatním typům.
Vazani TLT je klasika. Zapínání na piny je výhoda pro lidi, kteří mají novější boty a mají tam navádění, my se staršími se trošku pereme při nástupu.
Pro lidi kteří přesedlají z diamiru jako ja nebo jiných vazaní si musí dát pozor na brzdu která je na výstup aretovaná a po výstupu hned odaretovat, jinak bude chytat lyži po svahu jako ja :o( naštěstí jsem našel .
- Jsme velice spokojeni
Původně jsme si vybrali jiné lyže, ale dali jsme na doporučení pana Šnajdra a jsme velmi spokojeni.
SPORTEN Stringer 22/23
Přidáno: 12. února 2023
(naposledy upraveno 12. února 2023)
Zakoupeno v Lyželyže.cz
- Kvalitativní, dřevěné jádro, díky vázání lze snadno půjčovat
- Není
Vypadaly pěkně, ale vrátil jsem je z důvodu nevhodné délky.
- Dobré vedení lyže
- dobra FIS specifikace lyza
- Predlonsky model, ale stale vysoko kvalitna lyza
- dobry pomer cena/vykon
Kvalitna lyza za rozumnou cenu
- Na prvni pohlad cena
- Totalne vyjezdene lyze z pujcovny
- Velmi zly stav, mechanicke poskodenia
- Mnohonasobne brusene hrany lyzy, ktore su uz na pokraji zivotnosti. Dalsie brusenie neni mozne
Velmi zla kupa, prekvapuje ma, ze Hope Sport ktory si inak dlhodobo vazim, predava silne bazarove lyze ako testovacie. Som mimoriadne rozcarovany
- Lehké a snadno ovladatelné.
- Super do hlubšího sněhu
- Krásně ovladatelné
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »