Nejnovější recenze ze sekce Sjezdové lyže
výborné lyže všechny klady, které se o nich píší splňují
Lyže zatím nevyzkoušeny, ale vpadaji dobře, jsou tvrdé.
- Vysoká kvalita, skvělá ovladatelnost
Lyže vhodné pro malé pokročilé lyžaře
- Super!!!
Za tím vyhovují
- chtěl jsem české lyže, na jejichž výrobě se se podílel Ondřej Bank
- Výborná univerzálka pro ženy, která posunuje zážitek z jízdy na jakémkoliv terénu a typu sněhu
- Po vyzkoušení s vámi partnerka pojede na hory znovu a s úsměvěm
- hodně muziky za málo peněz
- výhoda
- Splněné očekávání
- Splnněné očekávání
- Lyže už jsem vyzkoušela a velká spokojenost. Proti mým starým sklolaminátovým lyžím je to úplně jiný zážitek z jízdy. Jen ta kvalita sjezdovky už v tomto období není úplně nejlepší. Naplno si je nejspíš užiju až další sezónu.
- Za tu cenu jsou to myslím perfektní lyže.
- Výborný poměr kvalita / cena
- Skvělý průjezd obloukem
- Výborně drží
Dle mého názoru, lyže přesně odpovídají své koncepci. Jedná se o slalomku pro širší veřejnost - bývalé závodníky, pokročilé lyžaře atd.
Dlouhá léta jsem jezdil Beta Race Carv od Atomic a původně tuto značku opět zamýšlel, ale nakonec jsem se na Elankách svezl, vyzkoušel a s přihlédnutím k ceně okamžitě změnil názor.
Hodnocení? 8/10 Chce-li někdo dobrou lyži, která si nechá hodně líbit, sem tam něco odpostí a je cenově zajímavá, Elan SLX Fusion je jasná volba. Sám jsem zvolil o 7 čísel delší, než by slalomka měla být, a získal tak celkem univerzální lyži pro krátký i střední oblouk.
Prostě super :)
- jsou to slalomky, tak co víc k tomu dodat
- perfektně krájej oblouky
- pod botou jsou méně než 70mm široké, takže přechod z oblouku do oblouku je rychlý a jednoduchý
- nejsou to lyže do rozbředlého sněhu, kde se moc koušou. ale stačí dát nohy blíž k sobě a těžiště přesunout víc doprostřed až dozadu a nechá se na nich jezdit i v odpolední srajdě
- uvedené parametry a kvalita lyží plně souhlasí
- Pěkně zpracované a lehké lyže pro začátečnice.
Výborně drží na ledě
- Krátký pásek vázání na nártu, při použití návleků problém se zapnutím
Chtěl jsem rychlé obřačky, výsledek předčil má očekávání. Nejlepší lyže, které jsem kdy měl.
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »