Nejnovější recenze ze sekce Sjezdové lyže
- Univerzální lyže
- Zakoupeno v HOPE SPORT za výbornou cenu včetně montáže a seřízení vázání zdarma, kvalitní lyže pro zkušeného lyžaře.
Lyže budu zkoušet v prosinci a následně v lednu, věřím však, že jsem vybrala správný model lyže dle mích požadavků a konzultací s personálem obchodu, za čas mne věnovaný Vám moc děkuji. Lyže by měla být stabilní, hravá dobře ovladatelná.
Vše dle představ - lyže už jedny mám tak jsem koupil další
- dobře zabaleno pro spedici
PC74 mám už pár let. Když jsem je pořizoval poprvé, nebyla zásadním kritériem cena. Poctivě jsem si testoval lyže různých značek v různých podmínkách. Chtěl jsem kvalitní univerzálnější lyži, abych sebou nemusel vláčet dvoje. Nicméně poměr cena/výkon je bezkonkurenční. Tuhá konstrukce s dřevěným jádrem a dvojitým titanalem funguje skvěle na zmrzlém terénu, 74 mm pod botou umožňuje rychlé přehranění a celková geometrie lyže i dobrou jízdu v hlubším firnu. Poloměr k 15,8 m (171 cm) se dá přesvědčit do krátkých oblouků ale i na obřáček přes celou sjezdovku. Lyže se dají udržet v klidu i při rychlostech ke 100 km/h. Tyto jsou pro dceru, která se rozjezdila na LUSTI s jedním titanalem a při větších rychlostech už potřebuje tužší lyži. Doporučuji každému, kdo má rád rychlou razantní jízdu, rád střídá styly a nechce si s měnícími se podmínkami během dne měnit i lyže. Nikdy jsem neměl na noze univerzálnější.
Super
Salomon S/RACE SL 10 22/23
Přidáno: 29. července 2024
(naposledy upraveno 29. července 2024)
Zakoupeno v HOPE SPORT
Lehce ovladatelné, výborná drživost na hranách na upravených tratích, skvělá točivost, možnost jízdy v hlubším čerstvě napadaném sněhu
- Jsem jen obyčejný lyžař, ale FUN faktor těchto lyží je opravdu 100%. Jsou to lyže na celý den. Záleží jen na vás, jak budete mít chuť jezdit. Skvěle se na nich jezdí i v horších sněhových podmínkách. Doporučuji si je alepoň vyzkoušet.
Stačil by mi skromnejší barevný design, ale i tak jsou hezké.
Ještě jsem lyže nevyzkoušel,ale podobné mám,jsem
spokojený,proto jsem si koupil tuto značku.
hezčí jak na fotce
- agilni pres patky v terenu
- design
- stabilni ve vyssich rychlostech
- zvedle patky ktere se ale vejdou do kazde lanovky
- line tocit pres spicky na sjezdovce
- pomalu jdou do oblouku
- Hezky reagují v krátkém i delším oblouku. Asi lepší v držícím i měkkém rozježděném sněhu než na ledu, ale to bude spíše jezdcem a strachem.
- Vyzkoušel jsem je půjčené ve Francii, když se mi u mých utrhla brzda. Velká spokojenost. Jak jsem je našel za dobrou cenu, rovnou jsem je objednal Už se s nimi těším na příští sezónu.
- Lyze maji pevnou konstrukci, dobře drží na zledovatelé sjezdovce, ale dá se s nimi jezdit i v odpoledním zmeklém sněhu.
- Nejlepší slalomky Atomic
Koupil jsem po sezóně na základě referencí z více zdrojů a těším se na osobní zkušenost v příští sezóně
Elan RC Wingman JR 22/23
Přidáno: 12. března 2024
(naposledy upraveno 12. března 2024)
Zakoupeno v Actisport.cz
- Lehké
Kvalitní, rychlé a pohodlné lyže do jakéhokoliv terénu.
- kvalitní lyže za odpovídající cenu
- pevná a tvrdá lyže
- povrchová úprava lyže (nemá vliv na funkci) ale je to bolest lušťovek... prostě po sezóně budou vypadat jako by jich měly za sebou již několik
Perfektní lyže pro celodenní ježdění. Na odpolední sjezdovce dobře proráží nahromaděný sníh. Na upravené sjezdovce perfektně drží v náklonu na hraně a "podrží".