Poradna Sjezdové lyže


Autor: | Vloženo: 19.01.2016 000 07:02 | Témata: Poradna Sjezdové lyže

Jaké lyže vybrat? Žena 43let 164 cm.68kg.velmi mírně pokročilý lyžař. Děkuji za odpověď Michálková

  • 19. ledna 2016 - Oficiální zástupce obchodu LyzePrincsport.cz

    Dobrý den,
    na Vámi uvedené požadavky rozhodně doporučujeme dámské lyže Völkl Viola v délce 155 cm. Jedná se o skvělé univerzální lyže pro lyžařky které chtějí mít z lyžování radost a upřednostňují pohodlnou a klidnou jízdu. Díky použití, přímo pro tento model upravených, moderních materiálů a technologií mají tyto lyže sportovní, nikoliv však agresivní charakter, jsou velmi stabilní a zároveň maximálně komfortní.
    Uvedené vlastnosti lyžím Viola dodává odlehčené kvalitní vícevrstvé dřevěné jádro Dual Woodcore xtraLIGHT, které dokonale polupracuje s konstrukcí XTD PROGRESSive Technology (rozdílný 3D profil na špičce a patce). To vše doplňuje tvar prohnutí s lehce přizvednutou špičkou (TIP ROCKER). Model Viola využívá výhod konceptu Bio-Logic. Ten byl vyvinut speciálně pro dámské lyže, plně zohledňuje anatomii ženského těla a snižuje riziko zranění z přílišného namáhání kloubů dolních končetin.
    Hlavní nosné prvky konceptu BIO LOGIC jsou: FLEX (optimalizovaný průhyb lyže), GEOMETRY (upravené krojení lyže), WOODCORE LIGHT (kvalitní odlehčené vícevrstvé dřevěné jádro) a TIP ROCKER (upravený průhyb lyže - mírně opačně prohnutá špička).
    Model Viola je dodáván s vázáním 4Motion Lady. Širší kontaktní plocha zajišťuje vynikající přenos povelů přímo na hrany lyže, čímž přispívá k navýšení stability a jistoty při jízdě, a to ve všech rychlostech a za všech podmínek. Pracuje také jedním z prvků konceptu Bio-Logic - Stance. Oblast pro prsty na nohou je umístěna o kousek výš než pata. Tím je zaručena dynamičtější pozice nohy s optimalizovanými úhly ohýbání kolene. Lyžování je tak efektivnější, méně únavné a zároveň poskytuje větší ochranu kolenním kloubům.
    Vázání 4Motion samozřejmě disponuje všemi nejmodernějšími bezpečnostními standardy značky Marker.

    http://eshop.voelkl.cz...

    s pozdravem

    ing Antonín Mráz

    eshop.voelkl.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.