Poradna Elan Amphibio 14 Fusion 14/15

Autor: | Vloženo: 24.10.2015 000 08:51 | Témata: Poradna Elan Amphibio 14 Fusion 14/15

Měřím 176,váha 82.Jakou délku zvolit?

Dobrý den.Dále se chci zeptat,zda je tento tip lyže vhodný do hlubokého sněhu,nebo mezi boule..Občas zabrousím mimo sjezdovky.
Děkuji za odpověď
Pala

  • 24. října 2015 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den pane Pala,

    Děkujeme za váš dotaz. Pokud jste vynikající lyžař budou pro Vás vhodné tyto lyže délky 168 cm. V jiném případě bych se přiklonil k délce 160 cm a uvažoval bych o trochu měkčím modelu Amphibio 12.

    Konkrétně tento model je nejvyšší řada All-Around lyží značky Elan. Mají výborné vlastnosti na upravených sjezdovkách, ale i při zhoršujících se podmínkách (boule a ledové plotny). Při správném postoji u jízdy v boulích Vás lyže podrží a boule nerozhodí. Okrajově zvládají i neupravený terén.

    Ovšem zda-li preferujete hlavně neupravený terén a hluboký sníh, určitě byste měl sáhnout po lyžích s vyšší geometrií vázání (širší lyže v oblasti vázání).

    Snad jsme Vám dodali potřebné informace, pokud byste měl nějaké další otázky nebo nejasnosti, neváhejte nás kontaktovat.

    S přátelským pozdravem

    tým Sport Lžičař
    www.sport-lzicar.cz
    [email protected]

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.