Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Völkl Racetiger SL Racing

Völkl

Völkl Racetiger SL Racing + vázání Motion iPT 12.0 2009/2010 slalomové lyže (Volkl): Legendární Völkl slalomka, přesná, ostrá až syrová, na tvrdé a upravené tratě pro ostré...více »

Jak hodnotíte produkt?

Recenze Völkl Racetiger SL Racing

Přidáno: 7. února 2010

widle

widle

mám je pár dnů, ale spokojenost maximální.....není nad tvrdé lyže a pořádně si na nich máknout, to se pak dějí na sněhu divy

Pro:

• v náklonech podrží, a že se s nima dají dělat náklony. Dobrá do jakéholiv sněhu

Proti:

• zatím jsem neobjevil
  • Ano (1)
  • Ne

Přidáno: 1. února 2010

Anonym

Přesná, ostrá, spolehlivá, držící až neuvěřitelně i v těch nejbláznivějších náklonech. Umožňuje i docela slušnou rychlost ze svahu bez oblouku aniž by se rozkmitávala špička. Tak to jsou vlastnosti lyží Volkl racetiger sl. Jízda na nich je nezapomenutelným zážitkem. Pro toho kdo umí a zná svoje kvality je to nejlepší volba. Nemá cenu dělat kompromisy a flákat se po kopci na nějakých měkkých plácačkách. T.S.

Pro:

• Rozhodně pro
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (2)
  • Ne

Přidáno: 1. ledna 2010

Anonym

Měl jsem možnost si lyže vyzkoušet na několik sjezdů. Jsem mírně pokročilý lyžar. Ve srovnání s Elan Speedwave 12 mi přijde tvrdší a méně pohodlná, ale může to být otázka zvyku. Určitě jsou to úžasné lyže.

Pro:

• krásně zařezává :)

Proti:

• na mírně nadprůměrného lyžaře možná trochu tvrdá
  • Ano (2)
  • Ne (1)