Sporten FLASH
Sporten
SPORTEN FLASH 09/10 + vázání UNI freestyle lyže (Sporten): SPORTEN FLASH 09/10 Hi everybody, ahoj všichni! SPORTEN FLASH 09/10 Hi everybody, ahoj všichni! Jasně, že mě...více »
Jak hodnotíte produkt?
Recenze Sporten FLASH
Přidáno: 7. února 2010
Tyto lyže jsem měl možnost užívat po dobu 2 sezon, z toho jednu sezonu jako hlavní lyže a druhou jako doplněk ke klasickým dlouhým freestyle lyžím.Přední výhodou lyží je jednak snadné nastavení vázání pro jakoukoli sjezdovou botu. Další výhodou je naprosto snadná ovladatelnost - kdo umí alespoň trochu držet rovnováhá a jezdit na bruslích (in-line i zimní), nebude mít problém ovládnout tyto fun ski. Chce to pouze trochu rovnováhy a cviku. Další výhodou je tzv. twin tip konstrukce - tedy zvednutí i na patě umožňující jízdu pozadu.
Jediné co mohu lyžím vytknout je jejich nepoužitelnost při delším sjezdu - jednak začnou ukrutně bolet nohy a jednak nelze držet rychlost ( při větších rychlostech jsou nestabilní)
Doporučuji je jako doplněk ke klasickým sjezdovkám či pro někoho pro zábavu. Do alp či snow parku bych rozhodně volil klasické k tomu určené lyže.
Pro:
- Snadná ovladatelnost
- Spousta zábavy
Proti:
- Nejsou to plnohodnotné lyže